Redovisningsekonom

Just nu söker vi en redovisningsekonom till anläggningen i Slagnäs. Ekonomiavdelningen består i dagsläget av totalt 6 medarbetare varav 3 är placerade på vår anläggning i Slagnäs. Även om vi sitter på olika orter jobbar vi tillsammans som ett team! Vi erbjuder dig en självständig och varierad roll med eget redovisningsansvar.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom på Tjintokk kommer du att ha ett eget redovisningsansvar för tre av koncernens dotterbolag.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
• Löpande bokföring, inklusive, anläggningstillgångar, kostnadsställen samt kund- och leverantörsreskontra.
• In- och utbetalningar.
• Koncerninterna bokningar (elimineringar).
• Självständigt upprätta månads-, och kvartalsbokslut.
• Delaktig i årsbokslut.
• Momsdeklarationer.
• Ansvarar för budgetprocess inkl. uppföljning och analys.
• I övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker en erfaren redovisningsekonom som har några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Vi ser även att du har erfarenhet av affärssystem och goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och känner dig bekväm med att kommunicera på engelska, tyska ser vi som en meriterande. Har du jobbat i Hogia Affärssystem ser vi det som en fördel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är analytisk och noggrann med ett öga för detaljer. Du har god organisatorisk förmåga. Att arbeta självständigt är naturligt för dig, samtidigt som du är en lagspelare som ser till hela gruppens bästa. Du är van vid att arbeta mot deadlines och kan hantera en stor mängd arbetsuppgifter, samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsområden och levererar i tid. Körkort är av stor fördel eftersom anläggningen ligger avskilt.

Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor: Tjänsten avser heltid med tillträde efter överenskommelse.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet

Krav
Redovisningsekonom –  erfarenhet efterfrågas

Körkort
Krav
B – Egen bil krävs

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Tjintokk AB med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Kenneth Vidmark tel: 0910-770981

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2023-01-19.