FASTIGHETSSKÖTARE

Tjintokk erbjuder en arbetsplats i vackra Slagnäs med närhet till natur och rekreation.
I rollen som fastighetsskötare erbjuds du möjlighet att vara med och driva verksamheten framåt. Motiveras du av att ha många bollar i luften samtidigt som du besitter en stor dos av ordning och struktur, då ska du söka jobbet hos oss på Tjintokk!

OM FÖRETAGET
Tjintokk AB är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs Kommun, Slagnäs sedan 1986. Tjintokk AB har det största hotellet norr om Stockholm med sina 440 rum.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Tjintokk äger och förvaltar själva sitt fastighetsbestånd. I rollen som fastighetsskötare kommer du att arbeta med ett brett spektrum av arbetsuppgifter som i huvudsak rör fastighetsskötsel, underhåll, reparationer och felavhjälpning både in- och utvändigt. Då Tjintokk har sin högsäsong under vinterhalvåret så kommer det att ingå en hel del snöröjning kring fastigheterna under denna period. Under barmarkstiden genomförs större reparationer och utveckling av anläggningen.
Arbetet som fastighetsskötare på Tjintokk innebär stor frihet under ansvar och med ett stort kundfokus.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER
Vi söker fastighetsskötare till vår avdelning där arbetsuppgifterna kan komma att skilja sig åt beroende på vad du besitter för kunskaper. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från något utav följande yrke:

– Hjullastarförare, krav på förarbevis
– Chaufför, krav på C-behörighet
– Snickare

För att vara rätt för rollen behöver du vara en person som är positiv, lättlärd och villig att ge det där lilla extra. Du tar egna initiativ och ser dig själv som en problemlösare. Du trivs att arbeta självständigt och gillar varierande arbetsuppgifter. Eftersom du kommer att ha kontakt med arbetskamrater och i viss mån också gäster är det viktigt att du är serviceinriktad och att du har en god social förmåga. Har du erfarenhet inom fastighetsskötsel är det ett stort plus.

Tjänsten är en helårsanställning.

INFORMATION OCH KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar Tjintokk AB med Wikan Personal AB. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Kenneth Vidmark, Tel: 0910-770981

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag
2023-05-07